Mark Koek | Phishingtest.nl

Mark Koek is samen met Jorrit van de Walle de eigenaar van Phishingtest.nl. Sinds 1999 is Mark technisch adviseur op het gebied van IT-beveiliging. Hij is gespecialiseerd in computer security incident response en indringerstesten/'ethical hacking'. Organisaties waar hij voor heeft gewerkt zijn o.a. Deloitte en Fox IT, maar hij besloot in 2013 om zijn eigen IT Security-organisatie op te zetten: QCSec. Mark Koek opereert als adviseur over en tester van computer- en netwerkbeveiliging. Voor organisaties die hun IT-beveiliging serieus willen verbeteren.

QCSec

Bij QCSec staat de combinatie van technische diepgang en communicatieve duidelijkheid voorop. IT Security staat volop in de belang­stelling en er is dan ook geen gebrek aan nieuwkomers in de sector. QCSec onder­scheidt zich door zeer goed op de hoogte te zijn van de techniek, maar tegelijk heldere rapporten en presentaties te geven waar klanten concreet mee vooruit kunnen: een zeldzame combinatie.

De belangrijkste diensten van QCSec hebben te maken met het inzichtelijk maken van het actuele bevei­ligings­niveau van systemen en netwerken: Ethical Hacking en Security Baselining.

 

Meer weten over Mark Koek? Neem een kijkje bij zijn accounts op Twitter en LinkedIn.