U staat op het punt om een phishingtest aan te schaffen! Een goede keuze. Met een phishingtest krijgt u inzicht in het bewustzijn over phishing van uw collega's én in het beveiligingsniveau van de ICT-omgeving. Phishingtest.nl helpt u graag met het verkrijgen van inzicht. 

De makers van Phishingtest.nl hebben jarenlange ervaring in het securityvak. Zowel in de bedrijfskundige hoek, als in de specialistische IT-hoek. We streven ernaar om u met deze test duidelijke inzichten te geven over het huidige bewustzijnsniveau van uw collega's over phishing én de beveiliging van uw ICT-omgeving. We komen tot realistische uitkomsten dankzij onze realistisch uitziende phishingmail. Vervolgens presenteren we onze bevindingen zo begrijpelijk mogelijk en adviseren we wat de organisatie vanaf dat moment het best kan ondernemen.

>Benieuwd naar hoe Phishingtest.nl tot stand kwam? Lees dan verder bij Over ons.

 

Hoe nu verder?

U bent tot de conclusie gekomen dat een phishingtest van Phishingtest.nl een goede manier is om uw collega's te testen en het beveiligingsniveau van uw ICT te achterhalen. Nu kunt u beginnen met het samenstellen van uw Phishingtest.nl-pakket.

Onze phishingtest bieden we in drie verschillende maten aan: basis, extra en geavanceerd. Wat welk pakket inhoudt, ziet u in onderstaande tabellen. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor het pakket, kunt u ervoor kiezen om de test éénmalig uit te voeren, maar u kunt ook kiezen voor een servicepakket. Dit servicepakket bevat meerdere tests én awarenesstrainingen voor uw medewerkers.  Des te meer tests u wilt laten uitvoeren, des te hoger de korting! 🙂 Stel het pakket samen met componenten waar úw organisatie behoefte aan heeft. 

Klik onderstaand aan welke maat u wilt. Bij het invullen van het formulier kunt u de andere gewenste componenten aangeven. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Keuze uit drie verschillende maten voor onze phishingtest

Basispakket
Prijs op aanvraag
Al uw medewerkers ontvangen onze phishingmail.
Gezamenlijke controle tijdens het uitzetten van de phishingmail.
Adviespresentatie en -rapportage over klikken en inloggen.
Extrapakket
Prijs op aanvraag
Al uw medewerkers ontvangen onze phishingmail.
Gezamenlijke controle tijdens het uitzetten van de phishingmail.
Adviespresentatie en -rapportage over klikken, inloggen, installeren en verbeteren gebruik software en instellingen.
Geavanceerd pakket
Prijs op aanvraag
Al uw medewerkers ontvangen onze phishingmail.
Gezamenlijke controle tijdens het uitzetten van de phishingmail.
Adviespresentatie en -rapportage over klikken, inloggen, downloaden, installeren en verbeteren gebruik software en instellingen.

 

Bekijk ons aanbod in deze flyer.